Important note: New boat in our fleet 2024 20.05.2024 11:27

Processing your personal data

Vaš izbor privatnosti:

U ovoj ploči možete izraziti neke preferencije vezane uz obradu vaših osobnih podataka.

Možete pregledati i promijeniti izražene izbore u bilo kojem trenutku ponovnim pojavljivanjem ove ploče putem navedene veze.

Kako biste uskratili svoj pristanak na određene aktivnosti obrade opisane u nastavku, isključite preklopnike ili upotrijebite gumb “Odbaci sve” i potvrdite da želite spremiti svoje odabire.

Odbaci sve         (DA/NE)

Prihvati sve        (DA/NE)

Vaše postavke pristanka za tehnologije praćenja:

Sljedeća ploča omogućuje vam da prilagodite svoje postavke pristanka za bilo koju tehnologiju praćenja koja se koristi za postizanje značajki i aktivnosti opisanih u nastavku.

Ako želite saznati više o tome kako nam ti alati za praćenje pomažu i kako rade, pogledajte Politika kolačića.

Svoje postavke možete pregledati i promijeniti u bilo kojem trenutku.

Neophodno

Ovi kolačići ili drugi identifikatori koriste se za aktivnosti koje su nužno potrebne za naš rad ili isporuku usluge koju naša aplikacija pruža i stoga ne zahtijevaju vaš pristanak.

Funkcionalnost

Ovi kolačići ili drugi identifikatori omogućuju osnovne interakcije i funkcije koje vam omogućuju pristup odabranim značajkama naše usluge i olakšavaju vašu komunikaciju s nama.

(DA/NE)

Iskustvo

Ovi kolačići ili drugi identifikatori pomažu nam pružiti personalizirano korisničko iskustvo poboljšanjem kvalitete opcija za upravljanje vašim preferencijama i omogućavanjem interakcija s vanjskim mrežama i platformama.

(DA/NE)

Welcome to Nova Eurospectra

Jump into adventure...
WhatsApp